Leden Touringcarkring Rotterdam

Atlas Reizen

In 2003 is het toenmalige Vermaat’s Autobedrijf/Europa Express, gevestigd in Hellevoetsluis, verder gegaan onder de naam Atlas Reizen b.v. met als handelsnaam Contikiholland en onderdeel geworden van de Travelcorporation. Contikiholland is een touringcarbedrijf met één van de jongste wagenparken van Nederland. Ruim 85 touringcars met diverse faciliteiten staan u ter beschikking. Wij bieden u een uitstekende prijs-/ kwaliteitverhouding. Ons touringcarbedrijf rijdt ook voor diverse touroperators en wij zijn “hofleverancier” van de reisorganisaties Contiki en Busabout.

BAB-VIOS Touringcars

Het familiebedrijf BAB-VIOS Touringcars nog steeds de toonaangevende onderneming om een autobus te huren. Al 92 jaar verhuren wij touringcars. Persoonlijke service, loyaliteit, kwaliteit en duurzaamheid. Dit zijn de vier pijlers van het bedrijf wat in 1922 werd opgericht. Een bus huren in Den Haag, Rotterdam en het Westland om inwoners van deze gebieden de mogelijkheid te geven om naar ‘de grote stad’ te reizen, was het doel.

De Jong Tours

De Jong Tours is een van de toonaangevende touringcarbedrijven in de regio Rotterdam en op het gebied van personenvervoer en begrip in de Randstad. Met De Jong Tours gaat u persoonlijk op weg. De kracht van onze onderneming is de persoonlijke aandacht voorafgaand, tijdens en na afloop van uw reis. Boek ons en ervaar de kwaliteit en de persoonlijke aandacht zelf!

Edad reizen

In ons 94-jarig bestaan hebben wij een schat aan ervaring opgedaan en daar kunt u uw voordeel mee doen. We willen graag uw partner zijn, of worden. Van de schoolreis naar de Efteling of Drievliet tot de volledige organisatie van uw (personeels)vervoer.

EGAO reizen

Busvervoer vanuit regio Rotterdam door heel Nederland en daarbuiten. Een uitje met school, uw vereniging, het bedrijf of de bewoners van een verzorgingstehuis is altijd leuk, maar het regelen van goed vervoer is soms lastig. EGAO busreizen verzorgt vervoer voor schoolreisjes en zakelijk vervoer, maar wij bieden ook ouderen- en rolstoelvervoer. Voor een comfortabele trip boekt u uw vervoer bij EGAO uit Hardinxveld-Giessendam.

J.L. de Jong Touringcarbedrijf

Sinds 1922, drie generaties aan de top, de vierde reeds op de touringcar. Nu, ruim 95 jaar later is Touringcarbedijf J.L. de Jong uitgegroeid tot een internationaal touringcarbedrijf voorzien van een luxe en milieuvriendelijk wagenpark. Kiest u voor Touringcarbedrijf J.L. de Jong? Dan weet u zeker dat u kiest voor een persoonlijke aanpak. Bij ons kunt u terecht voor vertrouwde, ouderwetse service. Wij zullen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat uw reis tot in de puntjes wordt verzorgt. Onze chauffeurs, tevens uw gastheren zorgen ervoor dat u veilig en comfortabel aankomt op uw bestemming.

Leo Ringelberg Touringcars

Al 92 jaar staat Ringelberg bekend om uitstekend en betaalbaar vervoer. In de nabije regio in Zuid Holland, zoals bijvoorbeeld Rotterdam, Hoogvliet, Albrandswaard, Barendrecht, Ridderkerk, Maasvlakte, Botlek, Moerdijk, Den Haag, Gouda, zijn we misschien wel het bekendste touringcarbedrijf. Betaalbaar, Veilig, Prettig en Betrouwbaar.

Milot Reizen

Al sinds 1932 staat kwaliteit tegen een betaalbare prijs hoog in het vaandel bij dit op en top Rotterdamse bedrijf. Milot beschikt over een omvangrijke eigen vloot moderne touringcars, vakbekwame chauffeurs en reisadviseurs die voortdurend de beste deals weten te sluiten.

Nooteboom Tours

Nooteboom Tours, gestart in 2007 en uitgegroeid tot een betrouwbare partner in het personenvervoer. Met de juiste mentaliteit en mensen zorgen we dagelijks voor vele tevreden klanten. Of het nu gaat om een reisje van A naar B, een meerdaagse reis of een compleet verzorgde dagtocht, we zorgen dat het goed zit!

Ringelberg Touringcars B.V.

Ringelberg Touringcars B.V. is (inter)nationaal één van de meest gerenommeerde touringcarbedrijven, met meer dan 65 jaar ervaring in touringcarverhuur. Wij bieden niet alleen veilig, comfortabel en betaalbaar personenvervoer, maar ook touringcarvervoer op maat aan. Dus bent u op zoek naar touringcar verhuur? Dan bent u bij Ringelberg Touringcars B.V. aan het juiste adres.

RMC BV

Wij noemen onszelf vervoersregisseur, maar wat houdt dit nu precies in? De C in de naam RMC staat voor centrale. Als een spin het web combineren wij in heel Nederland de wensen en mogelijkheden van onze klanten met de maatwerk vervoersoplossingen die we ze namens onze opdrachtgevers mogen aanbieden. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in groeps- en evenementenvervoer. Een verzorgde touringcar en een vriendelijke representatieve host. Van één gast tot duizenden gasten: het is bij ons in goede handen.

Snelle Vliet Touringcars

Al ruim 80 jaar is SnelleVliet Touringcars een begrip in de Alblasserwaard en daaromheen. Het familiebedrijf van de familie Van Vliet startte in 1932 met één tweedehands achttienpersoons Chevrolet. Vandaag de dag bestaat het wagenpark uit dertig touringcars, midibussen, biodieselbussen, businsess coaches en een dubbeldekker. Trouwe klanten kennen de persoonlijke service van SnelleVliet al jaren.

Verkeersschool Wierks

Verkeersschool Wierks is de grootste verkeersopleider in Zuid-Holland. Bij ons kunt u terecht voor alle mogelijke rijopleidingen. Tevens geven wij ook beroepsopleidingen, zoals taxichauffeur, chauffeur van gevaarlijke stoffen en vrachtwagenchauffeur met aanhanger. Wanneer u deze laatste al behaald heeft, is het bij ons mogelijk om elke vijf jaar uw verplichte nascholing te volgen. Zoekt u personenvervoer? Wij kunnen dit ook voor u regelen. Onze touringcar kan namelijk gehuurd worden.

Verschoor Reizen

Al 95 jaar maken wij uw belevenissen waar! Verschoor Reizen is het familiebedrijf dat in 1923 is opgericht. Wat ooit begon als busbedrijf is inmiddels uitgegroeid tot een allround groepsreis specialist. Als touroperator verzorgen wij unieke belevenissen voor gezelschappen in de ruimste zin des woord. Op onze verschillende websites presenteren wij onze ongekende mogelijkheden per dienst. Wij onderscheiden ons in de flexibiliteit van ons bedrijf, de kwaliteit in de uitvoering en de service van ons team. Kortom: onbezorgd genieten voor uw gezelschap begint hier!

Vreugde Tours

Vreugde Tours is al decennia lang het gerenommeerde vervoersbedrijf uit het Westland. Bekend om haar betrouwbaarheid en kwaliteit. Vreugde Tours is ooit gestart als een familieonderneming en maakt sinds 2000 onderdeel uit van de HTM-Personenvervoerfamilie. Vreugde Tours is een inspirerende en innoverende vervoerder, die met vijftien touringcars één van de grotere spelers is op het gebied van besloten vervoer. Vreugde Tours = kwaliteit